Kurslærere.jpg
22
apr
2020

FULLT! WEB-kurs "Tilrettelegging paraidrett"

Sted: WEBkurs - Microsoft Teams
Start: 22.04.2020 18:00
Slutt: 22.04.2020 19:30

FULLT! Bli med på teoridelen av kurset «Tilrettelegging paraidrett» - digitalt og gratis!

Norges idrettsforbund inviterer til kurs onsdag 22. april kl. 1800-1930 i «Tilrettelegging paraidrett». Dette er et WEB-kurs som et alternativ til den ordinære kursvirksomheten.

WEB-kurset er inspirert og basert på det ordinære kurset. Siden dette er et kurs med teori og praksis, vil WEB-delen ha søkelys på den teoretiske delen.

Kurset består også av en praktisk del (2-2,5 time), og den praktiske delen kan man ta senere når idrettskretsene setter opp nye kurs. 

Gjennomføringen av WEB-delen skjer ved bruk av Microsoft Teams. Det får man tilgang til via en link og som man kan delta på selv om man ikke har lastet ned programvaren.

Kurset inneholder følgende:

- Informasjon om hva paraidrett er

- Hva kjennetegner de ulike funksjonsnedsettelsene

- Tips til hvordan en kan tilrettelegge

 

OBS KURSET ER FULLT! Påmelding klikk her 

Man vil motta en bekreftelse rett etter påmeldingen.

1-2 dager før kursstart vil man motta en e-post med link til kurset. Like før kursstart klikker man på linken og kobles da opp på Microsoft Teams. Underveis i kurset er det mulighet for å stille spørsmål gjennom chatten.

Kurset er GRATIS. 

Påmeldingsfrist: 20. april 2020.

NB: Kurset er dessverre fullt, men det blir satt opp nye kurs senere. Ønsker du å få invitasjon til disse kursene, send e-post til pej@idrettsforbundet.no