Det inviteres til ei spennende aktivitetshelg i Alta for unge og voksne med utviklingshemning 28.-29. oktober.
Det inviteres til ei spennende aktivitetshelg i Alta for unge og voksne med utviklingshemning 28.-29. oktober.
28
okt
2023

Stjernehelg  (Alta)

Arrangør: Finnmark Fotballkrets
Sted: Finnmarkshallen, Alta
Start: 28.10.2023 12:00
Slutt: 29.10.2023 13:00

Finnmark Fotballkrets og deres samarbeidspartnere inviterer ungdommer og voksne (12 år og eldre) med funksjonsnedsettelser til en spennende aktivitetshelg i Alta 28. - 29. oktober.

På Stjernehelga legges det opp til at deltakerne får prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter. Det vil også i år bli mye sosialt samvær, blant annet med bankett lørdag kveld. Og absolutt alt er gratis.
 
Finnmark Fotballkrets har holdt av rom på Scandic Hotel for tilreisende deltakere og ledsagere 28. – 29. oktober. Det dekkes også overnatting 27. – 28. oktober for de som ønsker å ankomme fredag.
 
Gjennom prosjektet Lys mellom husan dekker fotballkretsen alle overnattinger, måltider og deltakelse på samlinga for utøvere og ledsagere!
 
Det inviteres også til et spennende fagseminar der man skal se på hvordan man kan øke aktivitetstilbudet i og på tvers av kommunene i Finnmark for de som har funksjonsnedsettelser. Seminaret har tittelen: La oss skape stolte øyeblikk rundt i fylket!
 
For påmelding og mer informasjon om stjernehelga: www.lysmellomhusan.no/stjernehelg 
 
For spørsmål om samlinga, ta kontakt med daglig leder i Finnmark Fotballkrets, Roger Finjord, på mobil 91317676 eller e-post roger.finjord@fotball.no

Samarbeidspartnere stjernehelga: Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU) og Lotteri- og stiftelsestilsynet.